ROC Tilburg - studenten

Disclaimer & Privacy

Disclaimer

Deze website wordt met zorg geredigeerd. Onderwijsgroep Tilburg besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen is verouderd, incompleet en/of incorrect is. Indien er verschil bestaat tussen de gedrukte documenten en de digitale documenten, zijn de gedrukte documenten bepalend. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend.


De tekst van de officiële, schriftelijke publicaties zijn daarom doorslaggevend. Onderwijsgroep Tilburg kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. De websites van Onderwijsgroep Tilburg geven soms toegang tot internetsites en/of informatiebronnen die door andere (overheids-)organisaties worden onderhouden.  Onderwijsgroep Tilburg kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's. Informatie die essentieel is voor de gebruiker, dient dus te allen tijde door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden bij de uitvoerende of verantwoordelijke instantie.
Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via het e-mailadres ...

 

Privacy

Onderwijsgroep Tilburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze website, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan de websites van Onderwijsgroep Tilburg wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.
De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie en daarna vernietigd.

Facebook logo Twitter logo