ROC Tilburg - studenten

vraag en antwoord

Ik moet nog betalingen doen over 2016-2017, hoe doe ik dat?

Betalingen voor het schooljaar 2016-2017 kun je niet meer via de Onderwijswinkel doen. Ga hiervoor naar de Balie. Je kunt daar pinnen.


 

Hoe regel ilk een kluisje?

Je download een huurovereenkomst en betaald bij de onderwijswinkel. Je neemt je betalingsbewijs en ondertekende huurovereenkomst mee naar de Balie. daar krijg je de sleutel. Let op! Je kunt alleen via de onderwijswinkel betelen voor een kluisje en niet op factuur. Regel het dus altijd vooraf online.


 

Ik heb mijn kluisje betaald via de onderwijswinkel, en nu?

Je kunt de sleutel bij de Balie ophalen. Neem je betalingsbewijs mee. Neem ook je ondertekende huurovereenkomst mee.Ik heb voor een kluisje betaald, maar er zijn geen kluisjes meer vrij?

Dat kan, er is maar een bepaald aantal kluisjes. En op is op. Ga met je betalingsbewijs naar de Balie,  zij vragen je nog wat gegevens en vragen terugbetaling voor je aan. Hou er rekening mee dat het twee weken kan duren voor het geld op je rekening staat.


Ik kan niet met iDEAL betalen, en wil daarom items uit de ROC Tilburg Onderwijswinkel op factuur bestellen.

Dat kan, vraag een factuur aan voor die items. Geef duidelijk aan wat je wil bestellen. Je bankafschrift is dan je betalingsbewijs. Je kunt ook je factuur mee naar school nemen en bij de Balie pinnen.

 


Nog vragen?

 

Ga naar de Balie op jouw locatie, of mail

E ...

Vermeld hierbij je naam, school, opleiding en student- of deelnemernummer. (Je vindt je student- of deelnemernummer op je onderwijsovereenkomst.)

Facebook logo Twitter logo